Exclusief

RL design exclusief distributeur NOYA Collection Nederland

RL design ontwerpt minimalistisch, maar opvallende Objecten voor Unieke interieurs. Objecten mét allure. In haar designs verwerkt ontwerpster Rinske uitsluitend rijke, pure materialen zoals marmer, exclusieve houtsoorten, het mooiste glas en werkt ze met de beste vakmensen met duurzame bedrijven in Nederland. Vanuit haar liefde voor minimalistisch design met een natuurlijke & luxe uitstraling viel haar oog op de collectie van NOYA.

NOYA: een klein stukje paradijs in huis

NOYA brengt exotische invloeden in huis met kleurrijke kommen, servies en kaarsen vervaardigd van duurzame, tropische grondstoffen. De natuurlijke oorsprong en het handwerk onderscheiden zich in elk product en zijn kenmerkend voor de gehele collectie. Met de warme en natuurlijke uitstraling, uitgevoerd in een stijlvol minimalistisch design, brengt de collectie van NOYA een stukje paradijs in huis. 

In de collectie van NOYA vindt u onder andere:

  • Handgemaakte coconut bowls met verschillende kleuren en prints
  • Luxe bamboo schalen en dienbladen
  • Minimalistische zwarte bamboo servies 
  • Duurzame, handgemaakte kokosnoot geurkaars 

De gehele collectie vindt u ook terug in onze brochure.

RL design exclusief distributeur van NOYA in Nederland

Door de vele raakvlakken van RL design en NOYA is er in januari 2021 een samenwerking ontstaan. RL design is sinds dit jaar exclusief distributeur van NOYA voor de Nederlandse markt.

Voor winkels, boetieks & concept stores

Wilt u dealer worden van NOYA Collection?

Voor NOYA zijn we op zoek naar de perfecte partners die ons dichterbij onze klanten brengt.  Denkt u dat uw winkel, boetiek of concept store bij ons concept aansluit? Neem dan contact op via het onderstaande formulier voor zakelijke aanvragen. U kunt ook contact opnemen voor een afspraak om de collectie te bezichtigen op ons kantoor (Veersepad 27, Kessel) of bij het ETC Design Center Europe te Culemborg.

Tevens is een select deel van de collectie t/m juli 2021 en van oktober t/m december 2021 te bewonderen bij onze partner Waterdrinker te Aalsmeer. Én op 27 – 28 juni (onder voorbehoud) zijn wij ook te vinden op MAD events in de Grote Kerk Naarden voor een kennismaking. Aanmelden voor dit event (verplicht) kunt u hier doen.

Particulieren
Bent u particulier en heeft u interesse in de NOYA collectie? Dan verwijzen we u graag door naar www.noya-collection.nl.

Aanvraag distributie NOYA Collection

    Dit formulier is beveiligd met Google ReCaptcha v3 (Privacybeleid - Voorwaarden)